AKTIVITETER

SKOLE

Trongårdsskolen ligger i naturskønne omgivelser og tæt på Dyrehaven.

Skolen er opdelt i to afdelinger samt en 10. klasses afdeling. Afdeling 1. fra 0. – 5. klasse og afdeling 2. fra 6. – 9. klasse.

Vores skole er en faglig, kreativ, dynamisk udviklingsorienteret skole, med en overordnet vision om at, skolen skal give mening for den enkelte.

FRITID

Trongårdsskolens SFO er placeret på Trongårdsskolen og klub Tronen er nabo.

Vi har et stort smukt udeareal beplantet med buske og træer. Vi har indrammede boldbaner, legeplads med stor klatreborg og en stor sportsplads.

AKTIVITETER

På Trongårdsskolen er hver dag fyldt med spændende aktiviteter der udvikler, uddanner og danner vores elever.

Vi har en lang række traditioner, som gør Trongårdsskolen til et helt særligt sted.

Vi udemærker os ved at gøre os umage... hver dag. Vi har ambitioner på vores egne og på vores elevers vegne. Vi sikrer at vores elever lærer mest muligt udfra deres egne individuelle forudsætninger.