NY ELEV i 0. KLASSE

Når et barn starter i skole er det en stor forandring i familien. Som udgangspunkt skal børnene starte i 0. klasse det år hvor de fylder 6 år.

På Trongårdsskolen ønsker vi at give både forældre og elev den bedste skolestart. Den   første dag i skolen er en stor dag i børnenes liv. Det er en dag de ser frem til og ofte kan   huske resten af livet.

På Trongårdsskolen vægter vi tryghed, trivsel og faglighed meget højt. En forudsætning for   at lære noget er at eleven trives. Den enkelte lærer er opmærksom på at skabe god trivsel   både i klassen og i frikvarterne og gør det i et tæt samarbejde med SFO.

0. klasse er et obligatorisk skoleår hvor undervisningen   overvejende gives i form af leg og andre udviklende   aktiviteter.

I Lyngby-Taarbæk Kommune er der digital indskrivning, hvor du skal via www.borger.dk og benytte dit nem-id. Se yderligere informationer på Lyngby-Taarbæk kommunes hjemmeside

Læs evt. mere om skolestart på www.borger.dk

Vi holder informationsmøde om start i SFO 1. maj/kommende 0. klasse den 30. oktober 2018 kl. 17.00-18.30 på skoletorvet, Trongårdsvej 50, Lyngby - hvor vi byder alle interesserede forældre indenfor og fortæller om Trongårdsskolen, den første tid i SFO og hverdagen i 0. klasse. Der er mulighed for at se lokalerne og møde skolens ledelse.

Her kan du læse ledelsens præsentation af skolen i pdf (klik her) eller som folder, (klik her).