Lærerstilling på Trongårdsskolen

Er du faglig dygtig og har du mod på nye udfordringer? Kunne du tænke dig at være en del af lærerteamet på Trongårdsskolen, der ligger nord for København i grønne omgivelser, tæt på Dyre­haven?

Så se lige her – lærere til Trongårdsskolen!

Vi søger en dygtig og ambitiøs lærer til at varetage undervisningen i fysik/kemi, geografi, biologi og matematik. Stillingen vil også indeholde klasselærerfunktion.

I Lyngby-Taarbæk kommune prioriteres det fælles skolevæsen højt. Vi arbejder med feedback på alle niveauer som indsatsområde – et arbejde, der understøttes af forvaltningen og udvikles lokalt på skolerne i tæt samarbejde med de øvrige skoler.

I de kommende år vil der være stor opmærksomhed på naturfagene – og vi er i fuld gang med at implementere en naturfagsstrategi. Der er derfor gode muligheder for at være en del af denne udvikling og for at præge processen lokalt på skolen – ligesom der er gode muligheder for at deltage i udviklingsarbejder på tværs af skolerne og i samarbejde med kommunens mange vidensvirksomheder.

Vi forventer, at du er faglig dygtig, engageret, positiv og nysgerrig, og at du i samarbejde med skolens øvrige personale medvirker til at skabe en god og meningsfuld skoledag.

Vi forventer også, at du er tydelig i din undervisning, er god til klasse- og læringsledelse, arbejder anerkendende og inkluderende med fokus på relationer samt reflekterer over din undervisningspraksis.

Vi tilbyder:

• et udviklende lærings- og arbejdsmiljø
  • dygtige kolleger, der gerne vil samarbejde
  • en skole i udvikling
  • en skole, hvor der er fokus på udviklende fællesskaber for alle

Ansøgningsfrist er torsdag den 11.1.18 kl. 12.00 og der afholdes samtaler mandag den 15.1.18 om eftermiddagen

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte skoleleder Stine Arnfred 4528 4323 / 2469 4149 eller afdelingsleder Mette Schmidt Olsen 4528 4485 / 3050 5919.

Læs mere om os på skolens hjemmeside:  www.trongaardsskolen.dk